Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2008 12:58 - Пей с мен или Music Idol?
Автор: dinka Категория: Хоби   
Прочетен: 25154 Коментари: 48 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Няма да крия, че се смятам за ощетена от войната за рейтинг.

От една страна много искам да гледам Music Idol, а от друга съм повече от любопитна да разбера какво ще се случи и кой участва в Пей с Мен.

За зла участ - имам само един телевизор. Не, че не мога да гледам един от двата канала на компютъра, но ако го направя вечерта ще приключи най-малко с една жертва.

Като човек, който сяда пред телевизора с ясната цел, че ще гледа САМО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ предавания идва логичния въпрос КОЕ?

Music Idol, защото вече съм го гледала и ми се иска да видя как ще продължат младежите

Пей с мен, защото ми е напълно неизвестно какво се случва, с кого се случва и ЗАЩО?

В крайна сметка, заради борбата за рейтинг и заради нечия чужда накърнена чест - аз съм прецакана!

1. Защото имам желание да гледам и двете предавания, което е и в полза на тези, които ги пускат!

2. От друга страна точно тези, чиято полза е моя зрителски интерес, не ми позволяват да го направя, защото някой гений е решил да ги излъчи по едно и също време.

Ще ме извинявате уважаеми господа, създатели на телевизионните програмни схеми, но аз смятам да изляза от омагьосания ви кръг и да зарежа цялата тази работа с музикалните надпявания.

За това тази вечер ще си галя кротко котката и ще гледам, в тон с галенето Animal Planet, утре ще си чистя къщата докато вие се борите за рейтинг, в сряда и четвъртък ще се забавлявам на курса по народни танци, а в петък ще отида в някой задимен клуб и там ще си остана до ранни зори.

И така - докато не спрете да правите уважаемия зрител на идиот и да го подтиквате към раздвоение на личността. 


Тагове:   Music,   мен,


Гласувай:
0



1. анонимен - mitternacht
10.03.2008 13:21
Ай остави малко време и за любов де :) Съвсем я забрави...:))
цитирай
2. анонимен - MИ НАЙ ДОБРЕ СЕ ИЗЧУКАЙ С НЯКОЙ
10.03.2008 13:36
MИ НАЙ ДОБРЕ СЕ ИЗЧУКАЙ С НЯКОЙ
цитирай
3. viovioi - браво Митко!!!
10.03.2008 13:37
Довечера ли почва "пей със змей"??? Тия от Нова са големи хиени.Дай да ги видиме:)))
цитирай
4. thomas - Хаха...
10.03.2008 13:44
Да ти кажа, ти просто си печелиш отвсякъде, а недоволстваш!

И двете предавания имат за цел да приберат парите на рекламодателите, да приберат парите на зрителите от sms-ите и в замяна да те заливат с нискокачествена и евтина продукция с участието на безплатни "звезди".

Просто са си подковали далаверата отвсякъде. Обаче не щеш ли, иде и втори кандидат за нея. Никаква полза не би имало за двете медии, ако не се изправят в битка една с друга и да видят кой ще успее да отхапе повече от рекламната баница, и то по възможност от парчето на другия.

А зрителят... той е губещият във всеки случай.
цитирай
5. bluemagic - :)
10.03.2008 13:54
Или ако само ще ги гледаш, без да ги комерсиализираш, можеш да си ги изтеглиш от торенттракерите :)
цитирай
6. анонимен - Нещо като е тъпо,
10.03.2008 13:59
не значи, че не е интерсно за гледане. Няма губещи в случая. Хем телевизиите си печелят парите, хем зрителя има по-голям избор от зрелища.
В днешно време има твърде голям избор от телевизионни програми за гледане, така че пак мрънкаме и търсим под вола теле.
(една типично българска черта)
цитирай
7. thomas - @tlnet
10.03.2008 14:03
Гледането на телевизия, особено на "тъпи, но интересни предавания", по принцип е от нещата, които водят до пасивност и затъпяване, така както чалгата до изпростяване ;-) Затова казах, че зрителят е губещ винаги - щом някой му дава нещо без пари, значи си има някаква друга цел. Само червейчето на рибата и сиренцето на мишката им е безплатно! ;-)
цитирай
8. анонимен - Съгласен съм,че
10.03.2008 14:09
много по-важно за дадена телевизия е да спечели възможно повече пари, отколкото да се стреми духовно да обогати зрителя (което в крайна сметка е нормално за предприятия търсещи печалба, каквито безспорно са телевизиите).
За друго не съм съгласен, поне от моята гледна точка. Не мисля, че дадена телевизия или предаване могат да ме накарат да затъпея. Също както и чалгата де :). По скоро съм на мнението, че вроденото затъпяване води до гледането на такива предавания и слушане на чалка.

Е трябва да призная,че вчера гледах Мюзик Айдъл :(
цитирай
9. dinka - Тук не става дума за...
10.03.2008 14:15
Не става дума нито за тъпота нито за острота, още по-малко за "духовно извисяване", защото телевизията е последното нещо, което може да помогне за каквото и да било извисяване.

Не се оплаквам по "чисто български начин", защото ИМАМ ЖЕЛАНИЕ, но не ми дават ВЪЗМОЖНОСТ да гледам и двете предавания. А щом ще се праскаме един друг отзад - аз смятам да пасувам.
цитирай
10. krotalka - Правилно решение
10.03.2008 14:45
По добре гледай нещо по Дискавъри, така хем ще ти е интересно, хем ще научиш нещо полезно.
Още ли се намират хора, които гледат тия буламачи?
Петъка ти се очертава доста интересен, ако няма някой който гори от желание да ти разкаже какво се е случило в едно от двете предавания ха ха ха.
цитирай
11. jones - Динка...
10.03.2008 14:52
... знае какво да гледа - аз само ще й напомня :)

(... освен всичко друго тук Конан кара Стинг да пее като Фил Колинс, но в крайна сметка поема сам нещата...)

http://uk.youtube.com/watch?v=1FCNUUR3yxQ
цитирай
12. kaka - :)
10.03.2008 15:02
Аз го измислих това още сутринта като станах - довечера гледам ПЕЙ С МЕН, защото е ново и ми е интересно какво точно ще представлява, а утре сутрин си тегля АЙДЪЛА в работата и го гледам, докато си пия сутрешното кафе :)
Иначе си имам фаворити в Айдъла вече - Елена и Иван!
цитирай
13. thomas - @tlnet
10.03.2008 15:06
Телевизията сама по себе си не може да доведе до затъпяване. Но дозирана в големи количества, прави мозъка ленив и способен само да възприема, но не и да създава, и освен това просто не ти оставя време за нещо, което би могло да те "възвиви духовно"... А целта й е именно да те задържи колкото може повече време, защото точно за това плащат рекламодателите. Не е случайно и това, че новият слоган на бТВ (в случая на сайта им де, но разликата не е голяма в подхода) - "Влизаш любопитен, ОСТАВАШ информиран". Не е ИЗЛИЗАШ примерно, както би било логично да се постави контрапунктът на влизаш. Идеята е да влезеш и да не излезеш - да останеш там ако може вечно :-)
цитирай
14. dinka - "Идеята е да влезеш и да не излезеш - да останеш там ако може вечно :-)"
10.03.2008 15:29
ТОВА СИ Е ПРОКЛЯТИЕ! ;))))
цитирай
15. viovioi - нова са големи хиени.
10.03.2008 15:29
а бтв-то са имитатори.
цитирай
16. lolitka01 - Х
10.03.2008 16:01
След като пуснаха Милен ("двойника" на Марая Кери),а отстраниха онова момиче,което имаше проблеми с очите се отказах да гледам Music Idol. Сигурно го правят за шоуто,но въпреки това се отказах...пък и нямам много време! Иначе ще гледам днес какво ще направят НТВ
цитирай
17. анонимен - Торенти
10.03.2008 16:05
То затова си има торент-тракери.. Сваляш и гледаш без реклами, по което време си поискаш ;)
цитирай
18. gothic - Така, ако става дума за музика тази ...
10.03.2008 18:49
Така, ако става дума за музика тази вечер-Rock Chart по Mtv, 1,00. Лошото е, че и там му въртят най-комерсиалното на рока, но все пак е по-добре от неосъзнати български аматьори. Впрочем и много от т. нар. български звезди са абсолютни АМАТЬОРИ, та какво остава за начинаещите. Впрочем, г-н Ковачев е прав на 1000% и даже е мек в оценките си....
цитирай
19. antaine - Абсолютно съм съгласна!
10.03.2008 20:14
Така де - тия от Нова да не видят нещо... аз по принцип не съм привърженик на риалитата по Нова, защото обикновено са пълни с простотии... пък за тези на БТВ-то не ми остава време... така че резултатът е същия :)
цитирай
20. renito0oo - Пей с Мен 1000% Слави го направи м...
10.03.2008 21:11
Пей с Мен 1000% Слави го направи много по-добро от Music Idol !
цитирай
21. анонимен - CECOBOB-АБСОЛЮТНО СИ ПРАВА.
10.03.2008 23:08
АБСУРДНО Е ДА СЕ ПРЕПОКРИВАТ ТАКИВА ПРЕДАВАНИЯ. ЦЕЛТА Е КОМЕРСИАЛНА, КАКТО ВИНАГИ. ЖАЛКО!
цитирай
22. viki11 - Какво да добавя?
11.03.2008 00:02
Дъщеря ми гледа какво ще напиша. Темата ме интересува. Аз гледам музикални предавания, и тези риалити също. Още повече, че обикновено познавам някои участници, та ми е по-смислено.
Определено, в Пей с мен има по-интересни хора за мен. Но ако не си в кухнята и не знаеш кое да отсяваш е адска тъпотия. СМС-и, например, не пращам дори за своите, щото няма смисъл. Те имат лостове да знаят, кой е най-предпочитан от публиката. Важното е да измъкнат повечко парички, щото имат поставена задача, да бъде 100% печелившо. Това е целта. Човешкото не е на дневен ред. Нямаме правилен подход и оттук идва отвращението на по-интелигентната публика. В други страни съм виждала по-смислено отношение към нещата и удовлетворение за гледащите.
Аз гледах Пей с мен, не си падам по Есил Дюран и другите там. Но в Нова телевизия наградата обикновено е фалшива, по уговорки. Дано Слави да тропне този път и да не е така, че е болно накрая.
цитирай
23. dinka - Гледах и двете на парче
11.03.2008 09:33
Рано е да избера един от двата формата, но снощи определено бях шашната от Мюзик Айдъл.

Ивана пя нечовешки свой шлагер в джаз вариант. Останах много приятно изненадана!

В Пей с мен 12 човека на една маса ми идват в повече. Стана като в кръчма, когато се събират съучениците - такава говорилня! Най-вероятно така ще е до края...

Рано е да кажа окончателно, но Music Idol снощи ми даде повече, а някои от момичетата пяха така, че ме накараха да ги слушам без да дишам!

Ще се опитам и днес да скачам от канал на канал...
цитирай
24. viovioi - И аз гледах двете.
11.03.2008 10:22
Айдълите бяха по-добрите. Идеята на пей с мен е супер, началото тежко и сложно, но водещите скапаха всичко. Този Кацко се оля.
цитирай
25. veras - айдълите
11.03.2008 14:27
Аз си заложих на айдълите и не съжалих. Момичетата пяха невероятно добре. Днес ще видим и мъжката част.

А Let's Duet - за момента ми се струва, че спокойно мога и да го пропускам :) Лично мнение.
цитирай
26. memyselfandi - ha ha ha
11.03.2008 18:49
Ama che problem.Ami gledai i dvete-ot vreme na vreme shte prevkliochavsh kanalite, no vse pak nikoq nama absoliotno vsichko, koeto iska na tozi svqt nali?Ti pone imash TV, ima tolkova mnogo semeistva, koito daje i edin nqmat:) pomisli za tova.
цитирай
27. анонимен - ...
12.03.2008 00:16
Ах горката ти как са могли да ти причинят такова нещо.Някой да те е карал да ги гледаш.С теб и без теб предаванията ще си вадят парите.Айде вари си чеши катерицата
цитирай
28. roniabg - ей
12.03.2008 11:26
много остроумни това анонимните бе маамустара! :)

айдълите са изключително талантливи, освен това в пейсмен нещо много про-чалгарско се очертава. по тази причина за мен дилема не съществува.

а и както казаха и други, има интернет за тази работа :) гледаш отбрано и в удобно време - например... в работно време :)
цитирай
29. анонимен - ...
12.03.2008 12:02
roniabg ти малумна ли си всеки който не е регнат го счита за анонимен
цитирай
30. roniabg - да
12.03.2008 12:07
всеки който не е регнат, е анонимен. който не е логнат - също :)
цитирай
31. анонимен - Atanas
12.03.2008 21:39
Слави е готин човек и раздава парички по различни поводи и този е чудесен пей със мен да що не нещо нашо българсо и истинско а пък да ви каза Слави лоша песен няма но това със телефончетата не ми допада да пълним касичките на операторите поне да ги дават 50%на соц-слабите или на домовете пък и нова телевизия и тя си е наша а не на приълци !! чао милички
цитирай
32. анонимен - НЯКОЙ ИЗОБЩО ЧЕТЕ ЛИ ГО ТОВА?
12.03.2008 23:50
И АЗ ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ МНЕНИЕТО НА ПОВЕЧЕТО ЗРИТЕЛИ.ХОРА ОТ БТВ И НОВА, ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ И ДВТЕ ПРЕДАВАНИЯ!!! ЩО НИ ПРАВИТЕ НА ИДИОТИ. ДА ПРЕВКЛЮЧВАМЕ ПОСТОЯННО ОТ ЕДИНИЯ НА ДРУГИЯ КАНАЛ И В КАРЙНА СМЕТКА НИЩО НЕ СХВАЩАМЕ. ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ РАДЕЛИТЕ В 2 РАЗЛИЧНИ ЧАСА. ЩЕ ГЛЕДАМЕ С УДОВОЛСТВИЕ И ДВЕТЕ ПРЕДАВАНИЯ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВИЕ НЕ НИ ДАВАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ!!!!!!!!
цитирай
33. thomas - Не е така...
12.03.2008 23:54
Грижат се за вас. Пазят ви от максимално видиотяване! ;-)
цитирай
34. georgieva69 - Musikidol...
16.03.2008 18:08
Ne e li izbor za vseki kakvo da gleda ?
цитирай
35. vehtimajstor - Отврат!
17.03.2008 00:20
Не знам дали оригиналния формат и на двете е това, коетосе излъчва по нашите канали. Ако е същото като съдържание - кофти!
Имаше някакво зрънце разум, дорде на водещите не им щукна да се погаврят със физическите и еммоционални проблеми на хорицата, търсещи самоизявление.
От там нататък за мен сичко се превърна в чиста проба порнография!
Чудя се ,как още не са се появили двама - трима жадни за слава адвокати и не са им спретнали дел за уронване на човешкото достойнство.
Погледнато реално, кйто е тръгнал да се мери по тоя тъп американски аршин, неминуемо попада в сию ситиацию. Но да се възползваш от това, както правят "вссенародните любимци" и по двете телевизии...
цитирай
36. анонимен - koe
19.03.2008 20:50
Мюзик айдъл го повтарят по Фокс Лайф
цитирай
37. анонимен - хахаха
31.03.2008 00:42
Каня dinka да участва в новото предаване "Изчукай се с мен" :)
цитирай
38. thomas - От утре...
31.03.2008 02:59
Вече никой да не отлепя поглед от Мюзик айдъл - иде чалгата! Хайде още се възхищавайте на великия формат.
цитирай
39. анонимен - Teslarow
02.04.2008 00:32
Как вупще мое да им се връзвате на изродските формати?
И изобщо - "реалити"-то е много куха работа, нащо като американския варинт на сериал за психясали от скука пенсионирани домакини. А нашенският прочит на нещата е направо жалък!
Яд ме фаща, че съм си купил изобщо ТиВи! Добре че пак се появи "Боаяр". Това има поне някакво действие, има динамика, и от време на време е дори весело.
А пък "всенародния любимец" Слави и екипа му от бивши и настоящи ченгета и комсомолци! Него изобщо няма да се абим да го коментирам! Гнязззз!!
цитирай
40. анонимен - lunatik
09.04.2008 21:37
според мен преиграваш... добре е да има повече избор..
цитирай
41. renito0oo - Вече никой няма да глреда нито едно ...
09.04.2008 22:23
Вече никой няма да глреда нито едно от двете прпедавания !
цитирай
42. анонимен - Teslarow
10.04.2008 21:54
Няма никво преиграване. А избора който ти се мержелее някъде там, в далеяинята изобщо отсъства.
Щракаш единия канал - Ъ! Щракаш другия - същото Ъ!
Само малко по-зелено и малко по-напудрено.
цитирай
43. foxy1 - И аз така си се чудя кое от двете да гледам:)))
12.04.2008 01:32
Ама май най-ми харесва да гледам.... коментарите на анонимниците тук :
"..вари си чеши катерицата" ...
Ииииихи хи их ихиххиих ,яко пожелание ,а ?
Ще взема да го ползвам тези дни :)))
п.п. А иначе -поздравления за блога,много ми хареса и си го добавих аз в любими:)))
цитирай
44. анонимен - Teslarow
12.04.2008 21:38
Вярно, Динка е желязна!
А "анонимните" ченгета, бих ги подканил; Колеги, ходете да си търсите материал за вечерите докладни записки на друго място!
цитирай
45. анонимен - Проблема да гледаш 2 TV предавания ти е решен отдавна
20.04.2008 09:22
Купи си една TV карта за компютър или отдеелен TV recorder - и си гледаш и двете предавания. Имаше време когато гледах 80% записани предавания.
цитирай
46. анонимен - music idol
09.05.2008 22:43
az sam za music idol
цитирай
47. анонимен - Според мен всичко което направи, ...
29.05.2008 14:55
Според мен всичко което направи, Слави е с голям професионализъм, и печели големи творчески успехи. Не бяха прави от БТВ като му откраднаха под носа идеята за мюзик айдъл но пък неговите гениални идеи не стихват, така че аз мисля че шоуто Пей с мен по Нова е много-по добро и аз го гледам с голям интерес.
цитирай
48. анонимен - teslarow
29.05.2008 21:21
Нищо не са му откраднали на Слави! Просто успя да се намести и на два стола - противно на поговорката.
Той може ли да не изпусне келепир!
А за професионализма... - Айде да не разбутваме лайната, че ще се разсмърди здраво.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dinka
Категория: Хоби
Прочетен: 993421
Постинги: 131
Коментари: 1856
Гласове: 3975
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031